Najnoviji trendovi u naglašavanju trepavica

Kad je riječ o ženskoj ljepoti, trendovi ne prestaju nastajati i zamirati. Dok je u jednom trenutku šminka postajala sve agresivnija, sad u modu na velika vrata opet ulazi prirodan look. To ne znači, međutim, da možete baciti maskare i lažne trepavice. Donosimo vam vijesti o posljednjim kricima mode što se tiče ukrašavanja ovog dijela ženskog lica!

Twiggy trepavice

Sjećate se Twiggy? Upravo je zanimljiv stil bio ono što ju je učinilo zvijezdom. Kao ni u svemu ostalom, nije se povodila za tadašnjim trendovima ni što se tiče ukrašavanja trepavica. Umjesto da se zadovolji naglašavanjem pravih, ona si je crtala lažne običnom crnom olovkom za oči. Upravo ovaj trend doživljavanja povratak u modu, tako da pobrišite prašinu sa svojih kohl olovaka i pripremite se na crtanje trepavica!

Zgrudane trepavice

Ono što je jednom svakoj ženi bilo prava noćna mora sad postaje estetski ideal. Možda nam nećete vjerovati, ali govorimo o zgrudanim trepavicama. Naravno da ovo nije lako izvesti na način da bude lijepo, ali zato već postoji cijeli niz vodiča koji uče žene najboljim metodama. U svakom slučaju, krajnji rezultat trebalo bi biti nekoliko „nakupina“ slijepljenih trepavica.

Obrnut način stavljanja umjetnih trepavica

Učili su vas da one lažne stavljate iznad svojih pravih trepavica? To se zbilja smatralo pravim načinom ugrađivanja, ali situacija se u međuvremenu promijenila. Sad nam pokušavaju reći da je postizanje prirodnog looka moguće jedino ako se lažne stavljaju ispod pravih trepavica! Hoćete li se odlučiti na slijeđenje ovih trendova ili ne u potpunosti je na vama.

Trepavice jarkih boja

I zadnje, ali ne i manje važno – obične maskare u boji. Ovo se doima najsputanijim trendom na popisu, ali odlučite li se za njega, svejedno ćete imati priliku udahnuti nešto svježine u svoj svakodnevni look. Nije bitno koju boju odaberete, glavno da vaše kapke krasi nešto odvažnije od crne ili smeđe!